Behandlingsområde Tid Pris per behandling
Mesoterapi

Det mest populära alternativet till injektionsbehandlingar. Preparat förs in i överhuden med hjälp av elektriska impulser som öppnar kanaler i cellmembranet.

30 min 700 kr
Ultrasound

Används för att föryngra huden, reducera porer och förbättra hudens elasticitet. Används också för att återfukta huden på djupet och jämna ut hudtonen.

30 min 650 kr
Radiofrekvens (RF)

Teknik för kroppsformning med hjälp av radiofrekvensvågor. Stramar åt huden, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, reducerar fett och celluliter. Går att använda på kropp och ansikte

60 min 950 kr
Ultrasound Liposuction

Ny metod för att bli av med envisa fettdepåer på kroppen. Ultraljudsvågorna stimulerar även hudvävnad och förbättrar hudens förmåga att återbygga kollagen.

45 min 1 000 kr
Dermomassager

Innovativ vakuummassage av kroppen och det bästa sättet för eliminering av celluliter. En del specialister känner även till denna behandling under namnet "Endermologie".

60 min 1 100 kr
Diamond Microdermabrasion

Modern teknik för att slipa huden, lager för lager till den önskade nivån. Behandling utförs genom att använda ett vakuummunstycke med slipstenar på toppen.

60 min 1 200 kr
Kavitationspeeling

Behandling av hud med ultraljudsvågor. Frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen och kosmetiska rester. Huden blir efter en behandling ren och mjuk.

20 min 400 kr
Oxybrasion

Denna behandling innebär att man intensivt peelar döda hudceller. Med en handhållen spray och natriumkloridlösning avlägsnar man döda hudceller utan att irritera huden.

15 min 500 kr